Levi van Veluw

Saturated

Orde en chaos
Levi van Veluw ziet om zich heen een obsessieve drang naar controle. Hij creëert werken die je de controle even dwingen los te laten. Het groen en de grillige lijnen zijn onze enige houvast. Je oog moet moeite doen om de details uit deze ‘tekening’ te ontdekken. Wat zie jij? Het werk heet ‘Saturated’, wat verzadigd betekent. Wij ontdekten twee figuren die na een duidelijk feestmaal vol overdaad hun magen hélemaal vol hebben gegeten en gedronken. Kun jij in dit kunstwerk ontdekken met wat?
Herinneringen
Met tulpenhout tekent Levi van Veluw deze wandsculpturen. Hij kleurt ze vervolgens met inkt. Zijn inspiratie komt uit zijn jeugdherinneringen. Diep in het geheugen, ergens verstopt in de krochten van je brein, liggen de belangrijkste herinneringen opgeslagen die jou als mens hebben gevormd. Geen heldere plaatjes zoals in foto’s of video’s, maar een mengeling van zintuigelijke ervaringen. Welke herinnering uit jouw jeugd zou je wel aan de muur willen hangen?
Kijk eens anders

Wat zou je veranderen aan het kunstwerk en waarom?

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Hier staat de locatie waar je nu bent. Een enkele keer wijkt deze locatie af van je werkelijke positie.

Dit heeft geen gevolgen voor jouw tour. Alle kunst in deze zaal zit wel gekoppeld aan deze locatie. Kies dan via vrij rondlopen de zaal waar je bent.

 

BG 1 2 3